Smidigt och bekvämt boende med självincheckning

Vi har både enkel och dubbelrum. I dubbelrummen finns två separata sängar som enkelt ställs ihop om man vill ha en stor säng. Det går också att boka en extrabädd i de flesta rummen om man vill bo tre personer. På entrèplan finns två enkelrum som är tillgänglighetsanpassade. 

Frukost ingår och vi bjuder alltid alla våra gäster på kaffe, te och något tilltugg på eftermiddag och kväll. Meddela i förväg eventuella allergier.

I vår matsal finns sittgrupp om man vill umgås. Här finns också kyl, frys och mikro för dig som vill förvara mat och äta medhavd lunch/middag.

Vi är ett hundvänligt hotell, meddela i bokningen att ni har hund med er så vi kan göra iordning egen sovplats även till den fyrbenta.

Fritt från vägglöss!
Då problem med vägglöss blivit ett växande problem i vårt samhälle kontrollerar vi dagligen våra rum med vägglusutbildad hund.

Enkelrum

Vi har två tillgänglighetsanpassade enkelrum, varav det ena har en bredare säng. Bägge dessa ligger på entrèplan. 

Våra andra enkelrum finns en trappa upp. Samtliga enkelrum har egen dusch/toalett, TV och skrivbord. De är ljusa, fräscha och med gott om utrymme. Samtliga rum är rökfria.


Dubbelrum

Våra dubbelrum är inredda med två stycken enkelsängar. Sängar går enkelt att styra ihop om man vill ha en dubbelsäng istället.

Alla våra dubbelrum har egen toalett/dusch, TV och skrivbord. Samtliga dubbelrum är rökfria.


När du vill känna dig som hemma, fast borta.

Boka rum hos oss!